Cynthia Pallandt, eigenaar van Elvira Schrijft

Mijn naam is Cynthia Pallandt, MSc (1988), ik woon in het mooie Breda. Wat mij typeert, is dat ik gedreven ben in de dingen die ik doe. Naast mijn vaste baan in de IT houd ik me graag bezig met schrijven, dit is al zolang ik me kan herinneren mijn favoriete tijdsbesteding. Ik heb Elvira Schrijft opgericht om uiting aan deze passie te geven. Elvira is mijn schrijverspseudoniem.

In 2011 ben ik afgestudeerd aan Maastricht University als psycholoog. Later heb ik de overstap naar beheerwerk binnen de IT gemaakt, waar ik me uiteraard met technische vraagstukken bezighoud maar daarnaast uitblink op communicatief vlak en het implementeren van processen.

Communicatie komt ook terug in het vrijwilligerswerk dat ik doe, voor de Partij voor de Dieren, Stichting KonijnenBelangen en de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Ik organiseer evenementen, schrijf artikelen en houd social media pagina’s bij. Dit vind ik ontzettend leuk om te doen.

Ik volg regelmatig cursussen om mijn kennis en vaardigheden op gebied van Communicatie & PR aan te scherpen. Zo heb ik cursussen afgerond op gebied van Creatief Schrijven, Neurolinguïstisch Programmeren, WordPress en Fotografie.

Verder…

Meer informatie over mijn CV, evenals referenties, kunt u vinden op mijn LinkedIn pagina. Voor voorbeelden van door mij geschreven teksten verwijs ik u naar mijn Portfolio. Diploma’s zijn desgewenst op te vragen.